lunes, 2 de enero de 2012

ANÈC.


Aquest projecte té com a principal tema l'anècdota, aquestes petites històries que s'expliquen amb l'únic objectiu de ser explicades i de ser escoltades, però que realment amaguen molt més: ens parlen de les persones que la narren i també ens poden dir quelcom de nosaltres mateixos quan les escoltem. L'anècdota, l'element més comú en les converses informals i cordials.
 
 ANÈC és un projecte d'espai web on es farà un recull de petites càpsules de vídeo, basades en anècdotes externes a l'autor però que li han sigut explicades. L'espai web servirà com a arxiu d'aquestes anècdotes d'altres i, alhora, com a lloc on els espectadors podran participar tot aportant anècdotes via correu electrònic perquè l'autor les transformi en noves càpsules de vídeo.
 
L'espai s'inaugurarà amb tres vídeos protagonitzats per tres persones pròximes a l’autor, però, com ja he dit, l'espai està pensat perquè creixi a través de la participació dels espectadors, a partir de les vostres anècdotes. Per saber com participar-hi, visiteu la secció "Participa".

I, després d'aquesta presentació, aquí us deixo els tres vídeos inaugurals. Espero que us agradin. També podreu trobar tots els vídeos a la secció "Arxiu".



Benvinguts a ANÈC.



XAVI SG

No hay comentarios:

Publicar un comentario